Narvikmeglern blir Aktiv Narvik

Narvikmeglern blir Aktiv Narvik

Etter 24 år som Narvikmeglern blir meglerforetaket nå en del av den landsdekkende eiendomsmeglerkjeden Aktiv Eiendomsmegling som har mer enn 80 meglerkontoret i Norge. Dette blir kjedens nordligste kontor, og det tredje kontoret i Nordland. Kjeden er i vekst og målet er å vokse også i Narvik.

– Vi gleder oss til å bli Aktiv Eiendomsmegling. Gjennom å bli en del av kjeden kan vi tilby våre kunder enda bedre produkter, blant annet helt unike markedsføringsløsninger. Endelig kan boligselgere i Narvik også nyte godt av disse mulighetene, forteller daglig leder Tone Merethe Viklem Olsen.

Selv om Narvikmeglern nå skifter navn og blir en del av Aktiv-kjeden så er de fortsatt lokalt eid av Sparebanken Narvik og OMT BBL. Kontoret vil fortsette i de samme lokalene i Kongens gate og med de samme ansatte som tidligere.

Aktiv satser på Narvik

Aktiv Eiendomsmegling har de siste par årene ekspandert betydelig gjennom åpning av en rekke nye kontorer over hele landet. Ambisjonen er å vokse ytterligere i Nord-Norge, både i Narvik, Nordland og etter hvert også Troms og Finnmark.

­­– Narvik er et spennende marked for oss. Vi er stolt over at et godt etablert meglerkontor ønsket å komme med på vårt lag. Viklem Olsen og hennes team har allerede en svært solid posisjon lokalt, er veldig faglig kompetente og gode rådgivere for kundene. De passer veldig godt inn i Aktiv-kulturen, og vi skal tilrettelegge og støtte for at de skal kunne styrke posisjonen sin ytterligere. Vi satser på Narvik, sier administrerende direktør Karsten Onsrud i Aktiv Eiendomsmegling.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x