NBBLs onsdagsutsyn  - uke 5

NBBLs onsdagsutsyn - uke 5

  • 30. januar 2024
Les NBBLs sjeføkonoms ukentlige onsdagsutsyn uke 5.

Oppsving i boligprisforventningene i januar

Oppsving i boligprisforventningene i januar

  • 29. januar 2024
Husholdningenes forventninger til boligpriser og renter gjorde et byks i optimistisk retning fra desember til januar, viser tall fra NBBLs Boligmarkedsbarometer. -Det har skjedd et tydelig skifte i forventningene. Husholdningene har blitt mer positive, sier Hilde Midsem, sjeføkonom i NBBL.

NBBL er rammet av dataangrep

NBBL er rammet av dataangrep

  • 25. januar 2024
Søndag 21. januar ble det oppdaget et dataangrep mot NBBL – et klassisk løsepengevirus. Det gjelder også NBBLs underselskaper, som NBBL Fulltegningsforsikring AS, FF Boligsalg AS og Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

150 millioner kroner fra Enova i første søknadsrunde

150 millioner kroner fra Enova i første søknadsrunde

  • 22. januar 2024
Enova innførte kartleggingsstøtte til borettslag og sameier i 2022, og fulgte opp med et nytt program med investeringsstøtte i fjor høst. I første søknadsrunde for investeringsstøtte var det rundt 50 boligselskap som søkte. Blant disse fikk 35 boligselskap støtte på totalt 150 millioner kroner, skriver Enova i en pressemelding.

Hvordan kan eldre bo trygt hjemme?

Hvordan kan eldre bo trygt hjemme?

  • 16. januar 2024
Skal alle eldre bo hjemme? Hva trengs av boligene i så fall? NBBL inviterte til frokostmøte hvor forskere, boligbyggelag og politikere presenterte løsninger. Vi fikk også en konkret lovnad om regjeringens boligmelding.

12