Nå går medlemskapet i OMT digitalt, registrer deg på Min side

Nå går medlemskapet i OMT digitalt, registrer deg på Min side

Medlemskortet i plast og medlemsfordelsbrosjyren er en saga blott i postkassen fra i år. Ditt nye medlemsbevis i papir får du i posten sammen med giroen din. Her er noen tips for hva du bør gjøre for å spare miljøet, få oversikt og utnytte alle de gode medlemsfordelene dine i 2021.

OMT har besluttet å kutte ut medlemsfordelsbrosjyren og medlemskortet i plast. Vi er miljøfyrtårnsertifisert, og dette utgjør en betydelig miljøbesparelse både i energi og plastforbruk. Totalt sett for bransjen utgjør medlemskortet ca. 3 tonn med plast. Du får medlemsbeviset i papir i posten, og på Min side på web. Har du aldri registrert deg på Min side før, gå til "registrer bruker" og følg instruksene videre. Når du er innlogget  ser du "bonus" i menyen til venstre.

Nyhet: I år kan du betale medlemskontingenten med Vipps eFaktura. Last ned Vipps-appen og huk av for å akseptere og motta regninger og eFaktura under «Profil» i Vipps-appen. Har du ikke Vipps eller avtalegiro/eFaktura, får du fakturaen i posten som før. Du trenger ikke å gi oss beskjed om dette.

Registrer betalingskort for oppsparing av bonus

Min side må du også registrere debet- og/eller kredittkort for oppsparing av bonus. Her kan du registrere bankkonto og evt kredittkort for å få bonus.  Det er disse kortene som skal benyttes ved betaling hos våre samarbeidspartnere. På omt.fordelerformedlemmer.no finner du en oversikt over alle medlemsfordelene du har med både bonus og rabatt, og her finner du også mer informasjon om medlemsprogrammet. Husk at medlemsavtalene er landsdekkende, slik at du som OMT-medlem eksempelvis kan benytte deg av fordelene i Stavanger, Oslo eller Trondheim. På Min side får du til enhver tid oversikt over hvor mye du har i bonus. Du kan enkelt utbetale til egen konto om du har over kr 100,- på bonuskontoen din.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x