Gi medlemskap til konfirmanten  - en nyttig gave

Gi medlemskap til konfirmanten - en nyttig gave

For årets konfirmanter er overgangsritualet like rundt hjørnet. En nyttig gave er alltid en sikker vinner, og et gavemedlemskap i OMT BBL kan gi den unge lovende et unikt fortrinn på boligmarkedet.

Medlemskap i boligbyggelag gir flere fordeler. Den viktigste er forkjøpsretten. Den gir deg rett til å kjøpe en bolig til den prisen selgeren har akseptert, uten at du trenger å være med i budrunden. Den med lengst ansiennitet vinner boligen. Det finnes eksempler på folk som har sikret seg drømmeboligen med bare én dags ansiennitet. Flytter du til andre deler av landet, som f.eks Alta, Mo, Skien, Halden så kan du bruke ansienniteten her også.

– Medlemskapet kan bidra til å sikre mottakeren boligen de har lyst på senere i livet. Det er en veldig smart gave, sier adm. direktør i OMT, Kirstin M. Leiros. - Som medlem i OMT har du også medlemsfordeler i form av rabatter og bonuser på en rekke produkter og tjenester som kulturarrangementer, konserter, hotell, teorikurs, gode forsikringsavtaler m.m.

Med juniormedlemskap i OMT er kontingenten gratis til året medlemmet fyller 21 år. Innmeldingsskjema og gavemedlemskap finner du her.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x