I gang med rørfornying

I gang med rørfornying

RK Rørfornying har igangsatt prosjekter med rørfornying i Narvik. De har lang erfaring, og utfører rørfornying for syv borettslag i Narvik.

Rørfornying innebærer reparasjon og rehabilitering av vann og avløpsrør. RK Rørfornying sprøyter inn en styrenfri polyester fra Jotun i rørene, som betyr at det bygges et nytt rør i det eksisterende røret. Teknisk avdeling i OMT følger opp prosjektet for styret.

Rør i rør-løsningen er en rehabilitering som i minimal grad berører beboerne. – Beboer kan bo i leiligheten som normalt, forteller Anders Sandin i RK Rørfornying. – Vi fornyer hver leilighet i løpet av formiddagen. Når beboeren kommer hjem, synes det nesten ikke at vi har vært der.

Sammen med kollega Hampus Larsson rørfornyer han for tida flere borettslag og sameier i Narvik. – VVS-Proffen har gjort nødvendige forberedelser og klargjort avløpene, og vi rørfornyer borettslaget leilighet for leilighet etter en avtalt tidsplan.

RK Rørfornying utfører større og mindre jobber både i blokker, eneboliger og næringsbygg - Vi har blant annet utført rørfornying i kjelleren på politistasjonen og i kjelleren på togstasjonen, sier Sandin. – For boligselskapene er det gratis å få en befaring av avløpet og tilbud på rørfornying. Dersom boligselskapet ditt har begynt å tenke på rørene, er det lurt å be om en befaring nå, mens vi jobber i Narvik. For RK Rørfornying er ingen jobb for liten eller for stor, vi har kapasiteten uavhengig av størrelse på jobben.

 


Name:
Email:
Subject:
Message:
x