Ny ansatt i teknisk avdeling OMT

Ny ansatt i teknisk avdeling OMT

OMT BBL har styrket teknisk avdeling med nyansatt bygningsingeniør Anne Soleng.

Boligbyggelaget har økt oppdragsmengde med stor etterspørsel etter tekniske tjenester, og teknisk sjef i OMT BBL, Atle-Aage P. Hornig, er svært fornøyd med å få Anne Soleng på laget.

Anne har master i Integrert bygningsteknologi og har erfaring fra entreprenørbransjen. Hun har god erfaring innen byggevirksomhet, og vil bl.a. jobbe med nybygg, vedlikeholds- og rehabiliteringsprosjekter, internkontrollsystemet OMT HMS og vedlikeholdsplanlegging OMT VLP med mer.

Bygningsingeniør Atle-Aage Pettersen Hornig overtok som teknisk sjef i OMT i forbindelse med at Ketil Kristiansen ble pensjonist. Atle har solid kompetanse innen teknisk tegning samt 3D visualisering av nybygg, oppgraderinger og rehabilitering av eldre bygningsmasse. Han har god innsikt i de forskjellige byggene boligbyggelaget er forretningsfører for, og kjenner godt til deres utfordringer og behov.

OMT BBL forvalter 117 boligselskaper i Narvik, Evenes og Midt Troms, og gir et bredt tjenestetilbud innen boligforvaltning og drift. OMT har en rekke nye boligprosjekter, og bistår også med prosjektledelse innen rehabilitering og vedlikeholdsoppgaver. OMT er totalt 9 medarbeidere, og deler lokaler med vårt datterselskap BVS AS og NaBo hvor vi også bistår med forvaltningstjenester. Teknisk avdeling vil videreutvikle våre tekniske tjenester til boligselskapene med teknisk rådgivning, HMS og bistand for å bidra til ivaretakelse av byggene på en god og bærekraftig måte.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x