Ny medlemsfordel med 5 % bonus og rabatt

Ny medlemsfordel med 5 % bonus og rabatt

OMT er den av en ny nasjonal avtale med BestDrive. Med denne avtalen får du som medlem 5 % bonus på alle kjøp i fysiske varehus, i tillegg til rabatt på dekk, felger, dekkhotell og verkstedtjenester.

Tekst: Frank Gudbrand Mo, BBL Pivotal. Foto: Paal-André Schwital

BestDrive - Landsdekkende
Tidligere var kjedens navn Dekkmann, som er et av Norges eldste merkenavn innen dekkfaghandel. Nå er merkevaren fornyet til BestDrive. Med 45 avdelinger fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord ønsker de alle medlemmer velkommen som kunde. Her vil medlemmene foruten tjenester innen dekk, felg og dekkhotell også få utført verkstedtjenester som EU-kontroll, AC–service, oljeservice og reparasjoner med rabatt og 5 % bonus.

Praktisk og enkelt bilhold for medlemmene
Med det nye konseptet BestDrive by Continental, forteller Jan Skjoldby adm. dir i BestDrive Norge, at de vil tilby kundene flere tjenester og servicekonsepter.
– Vi vet at mange synes det er praktisk og tidsbesparende at vi, når kundene ønsker det, tar en rask gjennomgang av bilen og sjekker at alt er som det skal når vi først har den inne på dekkskifte. Dette er enkle tjenester som har blitt svært populært, forteller Skjoldby.

- Velkommen som kunde hos BestDrive, avslutter en fornøyd Skjoldby, som er glad for den nye samarbeidsavtalen med Boligbyggelagenes medlemsfordeler.

Dine faste //BBL//-fordeler:

  • Alltid 5 % bonus i tillegg til faste rabatterte priser
  • 500 kr. i rabatt på dekkhotell første sesong for nye kunder og 5 % bonus
  • 8 % rabatt og 5 % bonus på dekk fra Continental, Delinte, Pirelli, Goodyear, Gislaved og BestDrive
  • 8 % rabatt og 5 % bonus på felger, dekkskifte og dekkhotell 
  • 2 års skadegaranti på dekk
  • 10 % rabatt og 5 % bonus på verkstedtjenester (EU kontroll, AC-service, oljeskift/filter, vindusviskere og øvrige bilreparasjoner)
  • Les mer om avtalen på: www.bestdrive.no/medlemsfordeler/BBL

Betal med et betalingskort du har registrert på Min side eller i OMT-appen for å få bonus. Vis medlemsbevis i kassen for å få rabatt på varer og tjenester med ordinær pris. Medlemsbeviset finner du i OMT-appen og på Min side. Du får bonus på all handel og tjenester hos BestDrive (gjelder ikke betaling i nettbutikk). Bonuskronene du sparer kan du overføre til din bankkonto fra Min side.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x