Medlemsstrøm blir OMT Strøm levert av Polar Kraft

Medlemsstrøm blir OMT Strøm levert av Polar Kraft

Etter mange års samarbeid med Polar Kraft gjør OMT BBL (Ofoten Midt-Troms Boligbyggelag) en liten justering i hvordan strømavtalen deres profileres.

Produktet Medlemsstrøm fra Polar Kraft endrer navn til OMT Strøm, og ellers er det få endringer. Frank Sundermeier, salgssjef i Polar Kraft, Kirstin M. Leiros, adm dir i OMT, Morten Stormo, konseptansvarlig i Polar Kraft og Sondre Jørgensen, rådgiver i OMT forteller hvordan medlemmene vil oppleve denne endringen.

- For det første vil medlemmene våre fortsatt ha en god strømavtale, og endringen gjør det lettere for medlemmer i OMT å se den direkte medlemsfordelen på fakturaen hos Polar Kraft. For medlemmene som allerede har Medlemsstrøm fra Polar Kraft vil denne endringen skje automatisk uten at man trenger å gjøre noe, sier Jørgensen. - I tillegg tilbys medlemmene våre 2% bonus på strømavtalen ved å sende medlemskortnummeret sitt til Polar Kraft.  

Hva kan medlemmene forvente av endringen?

- Vi styrker spesielt samarbeidet på tilleggsprodukter som elbilladere og varmepumper, sier Sundermeier. - Dette er noe som det er mye etterspørsel etter for tiden. Vi har en løsning hvor disse produktene kan nedbetales over strømregningen dersom man ønsker dette. - OMT har vært en trofast partner i mange år, og vi ønsker å bli enda tydeligere på hva dette samarbeidet betyr for medlemmene i tiden som kommer, kommenterer Stormo.

Er det noe medlemmene må foreta seg når denne endringen er utført?

Dersom du allerede har strømavtalen Medlemsstrøm fra Polar Kraft trenger du ikke å foreta deg noe. Du vil derimot oppleve at det står et annet navn på strømproduktet på neste faktura, endret fra Medlemsstrøm til OMT Strøm. Dersom du ikke har denne medlemsfordelen, anbefaler vi at du vurderer denne. I tillegg får medlemmene 2% medlemsbonus ved kjøp av OMT Strøm.

Er OMT Strøm et godt valg for våre medlemmer?

- OMT Strøm er et svært konkurransedyktig strømprodukt, og er en blanding av spot- og forhåndskjøpt strøm.
Våre dyktige strømhandlere vil alltid jobbe for å oppnå den beste prisen for deg som er OMT medlem. De forhåndskjøper strøm frem i tid for å gi deg en jevnere strømpris, og kutte pristoppene som du risikerer med en ren spotavtale, forklarer Stormo. Dette har vist seg å gi gode strømpriser for medlemmene til OMT. Ser man OMT Strøm i et perspektiv på 3-5 år ser vi at vi har klart å gi trygghet og gode priser for medlemmene. I 2020 lå OMT Strøm noe høyere enn spotprisen grunnet de svært lave spotprisene dette året. I 2021 og 2022 så vi derimot at OMT Strøm leverte priser som var lavere enn tilsvarende spotavtaler. Ved så høye pristopper som vi har sett de siste årene er det mye penger å spare på å sikre seg en god strømavtale. Mange er ikke klar over at de ved noen enkle tastetrykk kan endre sin strømavtale til det som nå heter OMT Strøm. I tillegg kan alle medlemmene få 2% Medlemsbonus på strømforbruket sitt.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x