Boligbyggelagene samarbeider om ny teleavtale

Boligbyggelagene samarbeider om ny teleavtale

Medlemmer i Ofoten Midt-Troms Boligbyggelag får nå tilgang til lavere priser...

Medlemmer i Ofoten Midt-Troms Boligbyggelag får nå tilgang til lavere priser på mobil, bredbånd og fasttelefoni gjennom en ny avtale med teleselskapet Hello.

Lave telepriser har tradisjonelt vært boligbyggelagenes mest populære medlemsfordel, og opp mot 200 000 medlemmer har benyttet seg av dette. Rabatten medlemmene har hatt gjennom Telenor-avtalen har nå opphørt, slik at medlemmene må bytte til Boligbyggelagenes Teletjenester levert av Hello for å få rabattert pris.

- Telenor-avtalen har vært et populært teletilbud i vårt distrikt, men nå er vi veldig godt fornøyd med å presentere Boligbyggelagenes Teletjenester i samarbeid med Hello, sier adm. direktør Kirstin M. Leiros i Ofoten Midt-Troms Boligbyggelag. Det er Boligbyggelagenes Partner som har fremforhandlet avtalen, med enda lavere priser for medlemmer i boligbyggelaget.

- Dette er vår første satsing i privatmarkedet. I samarbeid med boligbyggelagene får vi en effektiv vei ut til kundene. I stedet for å bruke millioner på TV-reklame, kan vi senke prisene til medlemmene, sier Hello-gründer Nadir Nalbant.

Hello-avtalen blir en del av boligbyggelagenes medlemsfordeler som forhandles på vegne av 560 000 medlemmer og som presenteres på fordelskortet.no sammen med fremforhandlede avtaler innen forsikring, strøm, reise og et stort antall tilbud innen boligrelaterte bransjer. Lave telepriser har vært blant de mest populære medlemsfordelene.

Avtalen omfatter fasttelefon, mobil og bredbånd, mobilt bredbånd, Ip-telefoni, samt utstyr som mobil- og fasttelefoner og nettbrett.

Hello leverer tjenester på Telenors nett
Hello har til nå kun operert i bedriftsmarkedet. Her har Hello opparbeidet seg et solid renommé, og har en lang liste med kjente virksomheter på kundelisten. Hello er en virtuell teleoperatør og benytter Telenors nett som grunnlag for tjenestene de tilbyr. Dermed får medlemmene blant annet tilgang til tjenester som BankID på mobil og HD-voice som gir krystallklar lyd i mobilfelefonen.

Medlemsfordelene til Boligbyggelagene blir presentert på fordelskortet.no og er blant Norges ledende medlemskonsept og har opplevd en sterk vekst de senere årene. Informasjon om hvordan du som medlem kan benytte avtalen finner du på www.fordelskortet.no.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x