Narvik Boligbyggelag 65 år 18.02.2011

Narvik Boligbyggelag 65 år 18.02.2011

18 februar 1946 ble Narvik boligbyggelag stiftet som følge av et stort behov for å skaffe...

18 februar 1946 ble Narvik boligbyggelag stiftet som følge av et stort behov for å skaffe husvære etter krigens dager. Boligbehovet var stort etter krigens herjinger i Narvik hvor en firedel av byens befolkning hadde mistet sine hjem.

Narvik boligbyggelag ble stiftet som et av de aller første i Norge og var først i rekken av mange boligbyggelag som ble stiftet i nordnorge. Rekkehusene i Finbekken ble lagets første prosjekt i rekken av svært mange prosjekt gjennom årenes løp.

Boligbyggelaget inviterte til en storstilt feiring av sine 65 år med gjester fra borettslagene, medlemmer og samarbeidspartnere. 90 deltok på jubiluemsarrangementet som ble holdt i Black Box - Narvik kulturhus. Narvik boligbyggelag ønsket sine gjester velkommen med sang. Som seg hør og bør ble det sagt noen ord fra styreleder Bjørnar Mikkelborg og adm.direktør Kirstin M. Leiros. De to datterbedriftene til boligbyggelaget ble presentert av daglig leder for Narvik Megler`n, Sirianne Voie Brochmann som i år kan holde sitt eget 15 års jubileum. Jan K. Pettersen, gav presentasjon av BVS AS og de tjenestene de kan gjøre for borettslagene. Jubilanten fikk blomster overakt fra flere samarbeidspartnere.

Jan E. Teigen loset alle godt gjennom kveldens arrangement med gode historier. Torsdag kveld ble en opplevelse med flott underholdning og bespisning. Narvik har mange dyktige unge musikere og dansere og det var med stor glede at boligbyggelaget kunne underholde sine gjester med fantastiske innslag av våre unge og lovende aktører. Emile Storø og Kristian Arntzen med sang og keyboard, Astrid L. Sandberg og Astrid S. Eilertsen med dans, Marte Karoliussen og Elise Skjeragen på sang og gitar, Mariel Andersen, Linda Eriksen og Marie L. Sandberg med dans.Det ble en fantastisk opplevelse med sang og dans til et lydhørt publikum. Rombaksmusikken kom innom en tur med kjente melodier og gav en trivelig melding om at Vinterfestuka snart er på tur.

Narvik boligbyggelag har mange arrangement i jubileumsåret med egen teknisk aften for borettslagene den 9 mars, nye fordelskort for alle medlemmene i mars/april og medlemskveld for alle den 8 juni.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x