Banner Minimer

Aktuelt
Vellykket Teknisk Aften

Teknisk Aften 2017 ble arrangert på Byggmakker Per Strand 15.februar i regi av OMT BBL. Mange styreledere og styremedlemmer fra boligselskapene deltok, og det var mange tema på programmet.

Kirstin M. Leiros, adm. dir. i OMT BBL åpnet arrangementet, og informerte om boligbyggelaget og årets opplæringskatalog.

Hovedtemaer for kvelden var avfallhåndtering, utemiljø, internkontroll og rørfornying. Marielle Eriksen og Line Dalhaug fra HRS informerte om prøveprosjekter med fremtidig avfallshåndtering, og ulike løsninger for boligselskapene.

 

Valter Jacobsen fra Signal fortalte om nye TV-løsninger, og Frank Moan fra Asak holdt et inspirerende innlegg om hvordan boligselskapene kan fornye utemiljøet med belegningsstein.

Kuba er boligbyggelagets samarbeidspartner på internkontrollsystem, og Lars Olborg presenterte systemet for boligselskapene i praksis. Kvelden ble avrundet av Reidar Magnussen i Proline, som viste hvordan de fornyer gamle avløpsrør. Proline og VVS-Proffen samarbeider med teknisk avdeling i OMT BBL om løsning på rørfornying til boligselskapene.

Deltakerne på årets arrangement ga gode tilbakemeldinger på temaene, og OMT BBL og Byggmakker Per Strand takker for oppmøtet og ser frem til Teknisk Aften 2018. 

Kategori: Aktuelt
| | Tips en venn: Epost